Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Marxa del Parc 2018

Imagen

La Marxa de les Capçaleres del Ter i del Freser és una activitat de descoberta organitzada pels 4 refugis del futur Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (Corral Blanc, Coma de Vaca, Ulldeter i Els Estudis) en el marc de les iniciatives del Club Esportiu de Muntanya de la Vall de Camprodon. La idea és realitzar el recorregut entre els 4 refugis (42km, 2.375m+) en dos dies, amb pernocta a Coma de Vaca i a Ulldeter. Està enfocada a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya. La marxa compta amb guies de natura especialitzats que van explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.

Travessa de dos dies, en dos grups

A: Corral Blanc-Coma de Vaca-Els Estudis PLACES ESGOTADES EN AQUEST GRUP !!!

B: Els Estudis-Ulldeter-Corral Blanc.

Tota la informació aquí 

*el preu dels No Federats inclou l’assegurança temporal de dos dies (5,40€) i l’euro (1€) del cost administratiu del gestor d’inscripcions per a no federats i inscrits d’altres federacions.

L’activitat començarà dissabte 7 de juliol a les 7h00 amb la trobada de les persones participants al refugi que se’ls haurà indicat. Es faran dos grups:  el grup A farà el recorregut de Corral Blanc a Els Estudis, mentre que el B el realitzarà a la inversa. Per tant, els i les integrants del grup A es trobaran al refugi Els Estudis d’Espinavell on se’ls lliurarà material (mapa, funda estanca i carnet de control). A les 7h30 sortiran en autocar cap a Planoles, al refugi Corral Blanc, on a les 9h30 s’iniciarà la Marxa. El grup B es trobarà a les 7h00 a Corral Blanc i sortirà a les 7h30 en autocar cap a Els Estudis, on começarà a caminar a les 9h30. Tots dos grups marxaran fins a la tarda-vespre, quan arribaran els refugis de Coma de Vaca i d’Ulldeter.

Diumenge es reprendrà la Marxa després de l’esmorzar, que se servirà a les 7h00 als dos refugis. De nou, tothom marxarà en grup fins arribar al refugi de destinació. Allí es lliurarà la samarreta commemorativa a totes les persones que acreditin haver passat els punts de control. Un equip escombra certificarà el tancament de l’activitat. Cadascú podrà marxar quan vulgui amb el seu propi transport. Es preveu recollida de persones que vulguin assistir en transport públic (RENFE) a l’estació de Ribes de Freser.

En tots els casos, és molt important seguir les instruccions dels guies, i les de l’organització que figuren al web i que es lliuraran en començar la Marxa, ja que es tracta d’una activitat que es desenvolupa en alta muntanya i cal extremar les precaucions. És molt important que les persones inscrites siguin molt conscients de les seves pròpies capacitats i dels límits de la seva forma física; aquesta activitat requereix una bona preparació.

Gràcies !!!