Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

La Ribalera 2018 - POPULAR (14 km / +713 m)

Imagen

La VII CURSA PER ALTA MUNTANYA LA RIBALERA 2018 serà una realitat el proper 17 de Juny.

La cursa POPULAR, té la sortida al poble de Tírvia. El primer tram d’uns 4 Km i uns 500 m de desnivell positiu arriba prop del Farro a través d’un corriol que transcorre pel mig d’un bosc de pi roig. Des d’aquest punt els corredors tindran unes vistes privilegiades del poble de Tírvia amb els Pirineus de fons com a testimoni.

A partir d’aquest punt, el recorregut se suavitza a través d’un tram força pla i amb pujades suaus fins a les Bordes de la Coma, tot gaudint de les vistes de la Coma de Burg i dels pobles de Burg, Farrera, Alendo, Mallolís, Montesclado i Glorieta de Montesclado. A Bordes de la Coma 1570 m, inicia el descens cap a Tírvia.

Durant la baixada, per corriols pel mig de bosc i camins, els corredors passaran pels pobles de Farrera i de Glorieta de Montesclado.
En resum, la Cursa per Alta Muntanya LA RIBALERA, transcorre per un indret privilegiat, força desconegut i molt verge. La major part del recorregut fa via per camins de muntanya poc fressats, pocs trams passen per pista forestal i pràcticament no es trepitja ciment.

INSCRIPCIONS:

 Dates   Federats No Federats
 1 Abril  -  13 Maig   18 € 25 €
 14 Maig - 31 Maig  23 € 30 €
  1 Juny  - 14 Juny   28 € 35 €

*Corredors titulars del carnet federatiu de la FEEC, FEDME, i altres entitats adherides a la UIAA, ISF o que tinguin reciprocitat amb la FEEC.

Més informació: www.laribalera.com