Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

MARXA DEL PARC 2019

Imagen

La Marxa de les Capçaleres del Ter i del Freser és una activitat de descoberta organitzada pels 4 refugis del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser:

- Corral Blanc.

- Coma de Vaca.

- Ulldeter.

- Els Estudis.

En el marc de les iniciatives del Club Esportiu de Muntanya de la Vall de Camprodon. La idea és realitzar el recorregut entre els 4 refugis (45km, 2.375m+) en dos dies, amb pernocta a Coma de Vaca o a Ulldeter.

Està enfocada a un públic amant de la natura i amb ganes de descobrir els valors del Parc, alhora que amb experiència en travesses per alta muntanya.

Recorregut:

* GRUP A. La marxa s’inicia al Refugi Corral Blanc de Planoles. Des d’allí segueix cap a Queralbs i puja per les Gorges del Freser fins al Refugi de Coma de Vaca. Seguint amunt, arriba fins al naixement del riu Ter i baixa cap al Refugi d’Ulldeter. El darrer tram enfila cap a la Portella de Morens i travessa el Pla de Camp Magre per arribar a Roca Colom, des d’on davalla cap a la Serra de Finestrols fins a Coll Pregon. Finalment, baixa a Espinavell, al Refugi Els Estudis, on finalitza.


PODEU CONSULTAR EL REGLAMENT DE LA MARXA, CLICANT AQUÍ

 

La inscripció inclou:
Per a cada grup:
  • guia intèrpret de natura
  • guia de muntanya
  • acompanyant de Creu Roja
Per a cada persona:
  • mapa Alpina de la Marxa del Parc
  • funda estanca per al mapa
  • transport en autocar al refugi de sortida
  • samarreta de finisher.

La marxa compta amb guies de natura especialitzats que van explicant els diferents paratges per on transcorre el recorregut.

Dissabte:
* 7:00h - Trobada al refugi de sortida. Lliurament de material (mapa Alpina, funda estanca i carnet de control), a Espinavell i a Planoles.

* 7:30h -  Sortida de participants en autocar des de l’aparcament d’Espinavell cap al Refugi Corral Blanc de Planoles (Grup A) i en sentit invers (Grup B).

* 9:30h - Inici de la Marxa amb guies intèrprets, guies de muntanya i personal de Creu Roja
* 19:30h - Sopar al refugi intermedi.

Diumenge:
* 7:00h - Esmorzar al refugi intermedi
Caminada fins al refugi de destinació, on les persones participants rebran la samarreta trobaran el seu cotxe.

Si voleu més informació sobre la Marxa del Parc, podeu visitar la pàgina web de l’entitat: http://www.marxadelparc.com/wordpress/