Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

LLUM I LLIBERTAT - INSCRIPCIÓ PER L’ASSIGNACIÓ DE L’AGULLA

Imagen

 

Si sou d’una entitat, d’un club, d’una colla d’amigues i amics, coneguts o saludats també podeu fer l’aportació per obtenir la vostra agulla per participar al projecte Llum i Llibertat.

No es pot fer en cap cas a títol individual.

*Per resoldre qualsevol dubte o demanar-ne més informació, us podeu adreçar a info@llumillibertat.cat

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


La independència és a les nostres mans.

 131 farells recorden els 131 presidents de la Generalitat de Catalunya

  

Es tracta d’una iniciativa organitzada per Artistes de la República i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural, amb la coordinació de les seus territorials de cadascuna d’aquestes entitats.

 

* El projecte consisteix a posar llum a 131 agulles del massís de Montserrat per recordar la nostra història i els 131 presidents de la Generalitat escollits pel nostre poble. Direm al món que venim de lluny i que volem anar molt més lluny.

  

* Un total de 131 equips, formats per cordades d’un mínim de tres persones dels centres excursionistes del país, s’encarregaran de dur els farells al cim de cada agulla i en prepararan l’encesa per a l’hora programada. Cada cordada farà bivac a l’agulla assignada prèviament.

 

 

PROCEDIMENT PER PARTICIPAR-HI (COM A ENTITAT FEEC):

 

- ESCOLLIR UNA AGULLA: per tal que les entitats pugueu escollir a quina agulla de Montserrat voleu pujar per encendre el farell la nit del 10 a l’11 de setembre, adjuntem en aquesta inscripció un PDF amb la informació tècnica de cada agulla per facilitar-vos la tria. 

* Podeu consultar quines agulles estan lliures al mapa que teniu a continuació i que s’anirà actualitzant cada dia: https://ja.cat/im17 posant la següent contrasenya d’entrada:llumillibertat010719

 

- PER OBTENIR UNA AGULLA: un cop hagueu escollit quina agulla voleu, haureu d’accedir a aquesta inscripció, buscar el nom de l’agulla (només una de tota la llista) i fer una aportació de 150 euros (inclou el cost del farell, que queda en propietat de l’entitat, l’assegurança i un objecte commemoratiu de la participació).

 

- INFORMACIÓ + CODIS ACCÉS ESCALADORS: un cop feta l’aportació per obtenir l’agulla, l’entitat rebrà un correu electrònic amb la informació més detallada de la que s’ha escollit, les condicions i els compromisos contrets per part dels membres de les entitats que es vulguin apuntar a la iniciativa, i també els codis d’accés perquè aquests membres facin efectiva una nova inscripció sota el nom de l’entitat.

 

 

Per a més informació, podeu consultar la web d’aquesta iniciativa: http://llumillibertat.cat/

 

Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu adreçar a: info@llumillibertat.cat