Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 25 €
Infantil: 25 €

No federat
Adult: 32 €
Infantil: 32 €

Resultats

7a Marxa del Setge de Cardona 2020

Imagen

 

 

 

COMUNICAT MARXA DEL SETGE 2020

El  Centre  Excursionista  de  Cardona,  valorant   els  comunicats  de  les  autoritats sanitàries i esportives, el comunicat de la FEEC i l’activació del Pla PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc a causa del COVID-19, informa que la 7ª Marxa del Setge de Cardona queda ajornada.

En els propers dies anunciarem la nova data que, probablement, serà a la tardor.

Després d’haver treballat de valent i tenir-ho tot a punt pel diumenge 15, ens sap molt greu de prendre aquesta decisió, però hem de fer prevaldre la salut i seguretat de tots els implicats; voluntaris (alguns menors d’edat), participants i organització.

Al ser una causa de força major, celebració de la marxa mantindrem la reserva de plaça per la propera

 

Cardona, 12 de març de 2020
MARXA DEL SETGE DE CARDONA : 50,5 Km i 4.574 m desnivell acumulat.

- Existeix la possibilitat de fer un recorregut més curt amb una distància de 29, 5 km i 2.020 metres de desnivell acumulat, que en cap cas puntuarà pel CCCR 2020.

- Aquest any hem escurçat una mica la Caminada; hem tret les voltes al Castell i baixarem directament pel camí cobert que ens porta a l’Avinguda del Rastrillo.

- S’ha canviat el tros de pista que ens portava de la baixada el Calvari fins al Molí Nou i enguany es farà per corriol, d’aquesta manera evitarem que participants i seguidors amb cotxe coincideixin al tram de pista.

- Així que la Marxa del Setge tindrà una distància de 50,5 km aproximadament.

- Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

HORARIS:

* Recollida de dorsals de control, el mateix dia de 06.00 a 07.00 h. i el dia 14 de març de 17.00 a 19.00 al Bar-Restaurant El Menut de La Bauma (plaça de la Fira, 19)

Sortida de la Marxa a les 07.00 h. del baluard de Sant Vicenç del castell de Cardona i l’arribada a la Plaça de la Fira.

Els participants han d’invertir, com a màxim, un temps de 14 hores a fer tot el recorregut senyalitzat (hora màxima d’arribada a les 21.00 h).

PREUS:

  • Soci/a del Centre Excursionista de Cardona federat/da................15€
  • Soci/a del Centre Excursionista de Cardona no federat/da............22€
  • No soci/a del Centre Excursionista de Cardona federat/da............25€
  • No soci/a del Centre Excursionista de Cardona no federat/da.......32€
  • L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions fora de termini al preu únic de 45€
  • Els federats han d’estar en possessió de la llicència de la FEEC de l’any en curs, amb llicència d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.
  • L’import de la inscripció de les persones no federades (FEEC/UIAA) inclou una llicència temporal amb una validesa pel temps de durada de la Marxa.
  • En cap cas es retornarà l’import de la inscripció.

 

Per a més informació, podeu consultar la web de l’organització