Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 27 €
Infantil: 27 €

No federat
Adult: 34 €
Infantil: 34 €

Resultats

XVII Marxa de Resistència 7CIMS - 2020

Imagen


 L’organització SUSPEN L’EDICIÓ D’ENGUANY de LA MARXA DE RESISTÈNCIA DELS 7CIMS

degut a l’estat d’alarma del covid-19.

 El CENTRE EXCURSIONISTA DEL PENEDÈS organitza la Marxa de Resistència 7 Cims per donar a conèixer camins i racons de la vessant penedesenca de la serralada prelitoral situada entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora, facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar 7 cims dels més alts del Penedès històric, algun dels quals voregen els 1.000 metres d’alçària.

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat.

Sortida: A les 6.30 hores del matí de la Plaça Nova de Torrelles de Foix.
Hora límit finalització: A les 21,30 hores (15 hores per realitzar la prova).

 

- El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59,0 Km. i 4.746 m. de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

Aquesta prova és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

- Participants: Per participar cal tenir 14 anys complerts el dia de la prova. Els menors i les menors de 18 anys estan obligats a lliurar una autorització escrita dels pares o tutors i si tenen menys de 16 anys a més han d’anar acompanyats d’una persona adulta durant tot el recorregut que sota cap circumstància podrà continuar en la prova si abandona el o la menor.

Material obligatori durant tota la marxa: