Tornar al llistat d'inscripcions obertes

62a Marxa d’Orientació per Descripció 2020

Imagen

MARXA SUSPESA FINS 2021

 

LA 62a Marxa d’Orientació per Descripció 2020.

 

L’Agrupació Excursionista Talaia organitza la 62a Marxa d’Orientació per Descripció, puntuable per a la XXII Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

INSCRIPCIONS: Podran participar a la Marxa tots els socis d’entitats amb llicència de l’any en curs expedida per la FEEC, els posseïdors d’una llicència de la FEDME o d’altres federacions de muntanya estrangeres adherides a la UIAA. Per a tot aquell participant que no s’ajusti a les condicions anteriors, l’organització emetrà una llicència temporal de la FEEC amb una assegurança que tindrà validesa mentre duri la prova. Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la CCMTR.

- Del 10 al 19 de febrer per secretaria a recollir el full pre d’inscripció. La inscripció començarà  el dia 28 de febrer fins el 13 de març al local social de la Talaia (c. del Comerç 4, de Vilanova i la Geltrú) amb la documentació dels 2 o 3 components de l’equip (més informació mireu Reglamentadjuntat a Documents Tècnics) El primer participant inscrit serà el que representa l´equip, ha de  ser major de 18 anys.   

 

Per més informació podeu consultar

la pàgina web de l’entitat organitzadora: http://aetalaia.cat/

 

 

PREUS INSCRIPCIONS:

CATEGORIES Infantils (fins a 12anys)
Infantils (fins a 12anys)
Juvenils (de 13-17 anys) Juvenils (de 13-17 anys) Adults (a partir de 18anys) Adults (a partir de 18anys)
  FEDERAT NO FEDERAT FEDERAT NO FEDERAT FEDERAT NO FEDERAT
Socis Talaia i III Vegueria 5€ 12€ 6€ 13€ 11€ 18€
Altres Inscrits 7€ 14€ 8€ 15€ 13€ 20€


* Descompte de 2€  per  Socis de AE Talaia i entitats de  l´àmbit  de la III Vegueria. La resta de Federats Socis d´altres entitats no gaudeixen d´aquest descompte.

* Les persones que no estan federades, tenen inclòs en el preu de la inscripció el cost de l’assegurança temporal obligatòria de la FEEC (6€) + el cost de gestió de la inscripció per a No Federats FEEC(1€/inscripció)

* L’organització oferirà l’esmorzar a tots els marxadors, i aigua en punts indicats en el full de ruta.

 

SORTEIG D’ORDRE DE SORTIDA: El dia abans de la marxa, dissabte 14 de març de 2019, a les 20 h, a la sala d’actes de l’entitat, l’organització assignarà per sorteig un dorsal i l’hora de sortida a cada equip inscrit. El resultat del sorteig i ordre de sortida es penjaran a la pàgina web www.aetalaia.cat a les 21 h del dia esmentat. També s’hi inclourà la taula horària per ordre de sortida dels Equips.

EQUIPS: Els equips estaran formats per dues o tres persones i com a mínim un participant major de 18 anys. Si els menors d’edat no van acompanyats pel seu tutor legal, hauran de posseir l’autorització corresponent dels ascendents o tutors. Els equips podran estar formats per persones de diverses entitats.

Es permet la participació a nivell individual sempre que sigui sol·licitada per un participant federat i ja inclòs en la classificació de la CCMTR

L´organització  i el control  de  SORTIDA  estarà  ubicat  a: PAVELLÓ POLIESPORTIU DE CUBELLES Carrer del Pla de Sant Pere /  CUBELLES.

 


Us recomanem que llegiu el Reglament de la 62a Marxa d’Orientació per Descripció

que adjuntem en els documents tècnics.