Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 23 €
Infantil: 23 €

No federat
Adult: 30 €
Infantil: 30 €

Resultats

XIII Ruta de les Ermites - 2020

Imagen

Prova de resistència no competitiva que s’organitza en anys parells des de 1996.

- Amb un recorregut de 46 Km

- Desnivell acumulat d’uns 3.000 metres a realitzar en menys de 13 hores.

Aquest prova que discorre pels entorns de Castellar del Vallès pretén, a més de reivindicar un excursionisme d’esforç però sense presses, mostrar alguns dels indrets més interessants del patrimoni al voltant de l’esmentada població.

 

NORMATIVA: General

 

MATERIAL:

Es recorda que l’article 7 del reglament de C.C.C.R. de la FEEC indica que tots els participants hauran de proveir-se del següent material:

  • Manta tèrmica de 1,4 x 2 m mínim.
  • Motxilla.
  • Dipòsit per a hidratació amb una capacitat de com a mínim d’un litre.
  • Frontal amb recanvi en totes les caminades.
  • Material reflectant d`ús obligatori en encreuaments i trams de carretera.
  • Telèfon personal operatiu, amb el número de telèfon de contacte de l’organització i amb el GPS activat. Cal tenir la bateria carregada al 100% a l’iniciar la prova, amb un programari recomanat mínim instal·lat al mòbil per ser utilitzat en cas d’emergència.

 

PREUS:

Data Inici   Data Final   Tipus d’inscripció  Preu   
17/02/2020   13/04/2020   Federat i Soci/a Centre Excursionista Castellar del Vallès  15€
17/02/2020   13/04/2020 Federat i NO Soci/a Centre Excursionista Castellar del Vallès 23€
17/02/2020   13/04/2020 NO Federat i Soci/a Centre Excursionista Castellar del Vallès 22€
17/02/2020   13/04/2020 NO Federat i NO Soci/a Centre Excursionista Castellar del Vallès     30€

 

INFORMACIÓ:

Els diferents punts d’avituallament, sempre amb líquids i sòlids, són adequats i suficients per a completar la prova sense cap proveïment addicional. Tanmateix, es recomana portar sempre una cantimplora plena o alguna menudalla sòlida per tal de cobrir les necessitats que puguin sorgir entre ells.

Els organitzadors no faran cap mena de distinció entre el primer i l’últim arribat. Totes les persones que participen a la ruta, al control d’arribada podran recollir un record de la seva participació. També es lliurarà un petit diploma, que certifica l’horari que cadascú ha invertit, als participants que s’hagin classificat, és a dir, aquells que presentin el seu distintiu amb les signatures de tots els controls.

Hi haurà un servei d’assistència sanitària a càrrec de membres de Creu Roja.

Un equip escombra tancarà la prova resseguint íntegrament tot el recorregut, retirant la senyalització i donant per finalitzats els controls a la seva hora de temps màxim. Aquest equip sortirà del control de sortida 15 minuts desprès del seu tancament i abandonarà els successius controls una vegada aquests tanquin. Qualsevol participant que sigui avançat per aquest equip, es considerarà automàticament desqualificat a l’entendre que no pot acomplir l’horari màxim de pas pels controls.

En cas d’abandonar la prova és necessari comunicar aquesta decisió al control més proper o a l’equip escombra. Si això no és possible indiqueu l’eventualitat a un altre company que continuï la travessa per a que ho indiqui al control més proper. En qualsevol cas, recomanem deixar constància del sistema de retorn que cadascú pensa utilitzar.

L’entitat organitzadora no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament, si bé procurarà ajudar i col·laborar amb tots els mitjans de què disposi. Les poblacions de Sant Llorenç Savall o Gallifa són indrets que poden oferir diverses possibilitats i opcions als participants.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, la qual, no obstant, podrà ésser alterada o suspesa pels organitzadors si alguna circumstància greu ho aconsella. En qualsevol cas no es tornaran els diners de la inscripció.

Es realitzarà un reportatge fotogràfic del desenvolupament de la prova que es divulgarà en les xarxes socials habituals. S’entén que la participació a la prova comporta l’autorització per a la difusió de les imatges obtingudes.

 

CONTACTE:

Podeu sol·licitar més informació a cecastellar@gmail.com, o trucant al telèfon 93 714 73 05, tots els dilluns, dimecres i divendres, de 7 a 9 de la tarda.


Podeu consultar el REGLAMENT DE LA PROVA, clickant AQUÍ