Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

5a Marxa d’esquí de muntanya Sant Bernat - 2020

Imagen

5ª MARXA POPULAR D’ESQUÍ DE MUNTANYA SANT BERNAT

La Marxa Popular Sant Bernat, porta aquest nom, per honorar el patró dels esquiadors i muntanyencs, la imatge del qual es troba dins del santuari de la Mare de Déu de Núria.

- Aquesta marxa és individual i està pensada perquè tots aquells aficionats a l’esquí de muntanya puguin gaudir d’un itinerari segur, fàcil, amb talls horaris més que suficients i aeri, la qual cosa permetrà als participants gaudir d’unes magnífiques vistes de la Pocatraça que es desenvoluparà a banda i banda (cometa de Fontalba i coma de l’Embut) de l’itinerari escollit.

- Els corredors que acabin la Sant Bernat rebran un certificat digital que els acreditarà oficialment com a Bons Bernardistes.

- També es pot aprofitar el cap de setmana per fer esquí de muntanya el dissabte, visitar el Santuari de Núria (posant el cap dins l’olla o no) i encendre una espelma a Sant Bernat perquè ens empari dels riscos que, a voltes, traginen les neus.

- a les 9:30h : Sortida de la Sant Bernat

Consta de 1.080 metres de desnivell positiu i des de Núria (1.964), s’enfila per la coma de l’Embut, coll de l’Embut i des d’aquí es puja al cim de l’Ortigar (2.737), des d’on es baixa a la coma de l’Embut (2.315). A continuació es remunta fins la serra de l’Embut (2.650), des d’on es descendeix per la coma de l’Ortigar fins Núria.

* el recorregut publicat és provisional, pot ser modificat segons les condicions de la neu o de la meteorologia. S’informarà del recorregut definitiu durant el brífing.Hi haurà sorteig de productes i material de muntanya per a tots els participants!


Per veure més informació sobre la marxa podeu consultar la web: http://pocatraca.cat/sant-bernat