Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Resultats

6ª CAMES DE FERRO 2019 - Mitja Marató

Imagen


- La cursa, 100% solidària, Cames de Ferro al Puigsacalm neix de la necessitat de diversificar les activitats del GECA, fet que porta l’entitat a buscar un soci qualitatiu que doni sentit i valor al projecte.

-En aquest àmbit, neix l’acord entre GECA i Noel Alimentaria S.A.U. on s’estableix que Noel patrocinarà íntegrament la prova a canvi de què el GECA doni la recaptació que se n’esdevingui a la Fundació A. Bosch, que tutelada per Noel Alimentària, té com objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils.

- L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Dades de la Cursa:

- Distància: 23Km

- Desnivell acumulat positiu: 1500 – 1.600 m.

- Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, Sant Miquel del Castelló, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

- Perfil: Veure Web www.geca.cat 

- Track: Veure Web www.geca.cat 

- Avituallaments: 4.4km. Hostal de Dalt (líquid) – 7.8Km. Santa Magdalena (sòlid i líquid) – 12.7Km. Collada de Barcons (sòlid i líquid) – 17.7km. Rasos de Pibernat (sòlid i líquid) – 23Km. Sant Esteve d’en Bas (sòlid i líquid). Categories: Júnior i Open.

- El preu de la inscripció inclou: Xip i dorsal Sistema de cronometratge Coneixement del perfil i track dels recorreguts, abans de la cursa.

- Avituallaments en cursa: sòlids i líquids (*) Hamburguesa NATRUS a l’arribada!

- Llistat de classificació on-line i al moment Obsequi regal Cames de Ferro al Puigsacalm Servei de dutxa a l’arribada Servei de massatge/ recuperació a l’arribada de la cursa Servei de guardaroba Opció de dormir al pavelló de Sant Esteve d’en Bas (portar sac i màrfega) Accés a les fotografíes publicades a la web. (*)

- La cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm es sensibilitza amb aquelles persones que tenen intoleràncies alimentàries.

- Si és el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres per tal de poder oferir-te avituallaments aptes per la teva intolerància


Per més informació

podeu visitar la web de l’esdeveniment AQUÍ