Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Marxa Aquàtica a Roses

Imagen

L’entitat Cabirols, Associació Excursionista de Roses organitza la 4ª prova del Circuit Català de Marxa Aquàtica “Marxa Aquàtica a Roses”.

Data: 26 / 09 / 2020

Horari: 9 - 12 h

Lloc: Platja del Salatar, just davant de l’Hotel Marítim

Aparcament de vehicles: El pàrquing del costat de l’Hotel Marítim és gratuït i en aquesta època no hi ha d’haver-hi problemes per l’estacionament de vehicles.

Assenyalar que no és una activitat de Competició sinó de promoció del nou esport de Marxa Aquàtica mitjançant la trobada tant de gent ja experta i monitors com de persones interessades en conèixer aquesta modalitat. Tanmateix es farà una petita demostració de com 

s’actua en les competicions.

Es faran grups segons l’experiència del participant i sense passar en lo possible de 10 marxadors en cada cas, d’acord amb les recomanacions de la actual situació sanitària pel COVID-19. Recalcar que es serà escrupolós en el seguiment de les normatives anti-COVID19,

amb manteniment de distàncies entre assistents, mascaretes en el trànsit fins a la zona de mar, neteja de mans i ús de mono-dosi en l’avituallament.

Es serviran uns petits avituallaments pensats principalment per a la hidratació i recuperació de forces dels participants.

 

Preus:

Socis Federats: 5 €
Socis No federats: 11 € (inclouen el cost de la llicència temporal per a l’activitat).
Socis Cabirols, Associació Excursionista de Roses: 0 €
Socis Cabirols, Associació Excursionista de Roses no federats: 4.5 € (llicència temporal)

Contacte:

Cabirols, Associació Excursionista de Roses:
info@cabirols.cat

Web: www.cabirols.cat
Josep Joan Coucelo i Aladid (President) Tel. 628124971