Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 290 €
Infantil: 0 €

Inscripcions

Documents tècnics

CURS D’INSTRUCTOR D’EXCURSIONISME 2021

Imagen

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’Instructor d’Excursionisme pels propers mesos d’octubre del 2021 a febrer del 2022.

L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista. 

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones, que ja siguin Monitors o instructors d’altres especialitats i que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC, a més, ja han hagut de superar les proves d’accés al curs.

L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabada pugui desenvolupar aquestes funcions com a Instructor en el si de l’entitat.

A continuació es presenten els detalls d’aquesta convocatòria:

Requisits d’accés:

Calendari del curs:

El calendari del curs es publicarà al web de la FEEC amb totes les classes presencials, online i e-learning amb treball per fer a casa.  Aquest començarà el 23 d’octrubre de 2021 fins el 16 de gener del 2022 amb 5 caps de setmana presencials.

El calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva de 100 hores lectives aproximadament. Un cop finalitzat i superat el curs cal fer 90 hores de pràctiques.

Places: Hi ha un màxim de 24 places i el mínim per fer el curs és de 8 inscrits.

Lloc: Els llocs on realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es comunicaran als inscrits al web de la FEEC, juntament amb el programa detallat.

Preu d’inscripció: 290 €. El dia màxim per fer la inscripció ésl’1 d’octubre de 2021 i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament.