Tornar al llistat d'inscripcions obertes

II Marxa Aquàtica Vila de Roses

Imagen

El proper dia 29 d’agost arrenca el II Circuit Català de Marxa Aquàtica, un esdeveniment organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que té per objectiu la promoció, el gaudi i la pràctica d’aquesta nova disciplina esportiva, alhora que es fomenten els valors de superació personal, germanor i solidaritat entre els participants.

Durant els mesos d’agost, setembre i octubre, diverses platges catalanes, des de la Costa Daurada a la Costa Brava, aplegaran un seguit de proves no competitives, així com la II Marxa Aquàtica “Vila de Roses”, segona prova del circuit al territori, que tindrà lloc a la platja del Salatar de Roses el proper 12 de setembre


- Es faran grups segons l’experiència del participant i sense passar en lo possible de 10 marxadors en cada cas, d’acord amb les recomanacions de lactual situació sanitària pel COVID-19.

- Tanmateix es farà una petita demostració de com s’actua en les competicions.

- Assenyalar que no és una activitat de competició sinó de promoció del nou esport de Marxa Aquàtica mitjançant la trobada, tant de gent ja experta i monitors, com de persones interessades en conèixer aquest modalitat.

 

- Recalcar que es serà escrupolós en el seguiment de les normatives anti-COVID19, amb manteniment de distàncies entre assistents, mascaretes en el trànsit fins a la zona de mar, neteja de mans i ús de mono-dosi en l’avituallament. Es serviran uns petits avituallaments pensats principalment per a la hidratació i recuperació de forces dels participants.

Localització: Platja del Rastrell (C/ Bernat Metge, s/n)

Aparcament: El pàrquing del costat de l’Hotel Marítim és gratuït i en aquesta època no hi ha d’haver-hi problemes per l’estacionament de vehicles. 

PREUS:   FEDERAT FEEC   NO FEDERAT FEEC  
SOCIS CABIROLS ASS.ECTA ROSES 0€ 5€
NO SOCIS CABIROLS ASS.ECTA ROSES  10€ 15€

 


Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’entitat organitzadora: 

https://cabirols.cat/