Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 15 €
Infantil: 15 €

No federat
Adult: 19 €
Infantil: 19 €

Inscripcions

6a VertiKalM - 2021

Imagen

La VertiKalM és el quilometre vertical al Puigsecalm, que s’inicia a la Vall d’en Bas, just a la plaça del pintoresc poble de Sant Privat de 525mts, i en un recorregut complement senyalitzat de menys de 5km s’enfila fins el cim del Puigsecalm a 1514m.

Aquesta 6a VertiKalM forma part de la 11a Copa Catalana de Curses Verticals

Horari de sortida:  A les 9:30 del briefing és a les 9:00

Lloc de trobada: Plaça de St. Privat d’en Bas ( 42.149595, 2.408188 )

PREUS:    FEDERATS FEEC   NO FEDERAT FEEC  
SOCI LLETISSONADA   14€ 18€
MO SOCI LLETISSONADA    15€ 19€

 

Els primers 1.000mts de recorregut son mes o menys suaus per pista, corriols i altre cop pista, resseguint el curs del riu Gurn fins el Pla d’en Xurri, des de on s’inicia el trajecte mes costerut per el tradicional Camí dels Matxos, amb alguna variant, que s’enfila enmig de roures, faigs i boixos, per retallar camí i guanyar alçada fins arribar a la pista que porta a Santa Magdalena (1.100mts). A partir de la pista s’agafa la canal del Grau de les Eugues, també amb alguna que altre variant per guiar-nos directament fins el mateix cim del Puigsacalm (1.514mts).

Des del cim, en dies clars, podrem divisar un magnífic panorama sobre les Valls d’en Bas i d’Olot fins al Golf de Roses, Puig Neulós, el Santuari del Mont, Comanegra, Canigó, tot el Pirineu d’Ull de Ter i Vall de Núria, mirant a cara oest veurem la Serra del Cadi i girant la vista en direcció sud tindrem unes magnífiques vistes del Pedraforca, Serra d’en Sitja, plana de Vic, Montserrat, el Montseny, les Guilleries, el Cabreres i la Vall d’Hostoles.

El Grup Excursionista, Cultural  i Alpinista GECA, organitza anualment cada 3er diumenge d’octubre una cursa competitiva i solidaria amb gran renom i molta participació, patrocinada per NOEL ALIMENTARIA, destinant tota la recaptació a la Fundació A.Bosch que té com objectiu promoure la investigació i recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils amb col·laboració de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.  També es poden fer donacions a la web www.fundacióabosch.es


Per més informació podeu consultar la pàgina web de l’entitat organitzadora: 

http://www.geca.cat/vertikalm/