Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat
Adult: 20 €
Infantil: 20 €

Inscripcions

PROVES ACCÉS - Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya - CTCMC

Imagen Imagen

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC).


Es celebraran

el 18 de desembre i 19  de desembre de 2021.


Respectant el format de edicions passades, es realitzaran les proves durant dues jornades en dues localitzacions diferents, per tal de facilitar la afluència de joves promeses. Els i les aspirants escolliran quin dels dos dies els hi és més favorable però serà la FEEC que, un cop tancades les inscripcions, definirà el lloc que els hi ha sigut assignat en funció de la demanda.

 Les proves d’accés es celebraran en un sol dia, heu d’escollir quina de les ubicacions o dia us va millor (Ripoll o Papiol).

--> El dissabte 18 de desembre es realitzaran proves d´accés a Ripoll, concretament es cita als joves interessats el centre de Tecnificació Esportiva l´Avellaneda a les 9 hores del matí. Direcció: Centre Tecnificació Esportiva Avellaneda , 15700, Ripoll, Girona.

--> El diumenge 19 de desembre es realitzaran proves d´accés a El Papiol, concretament es cita als joves interessats al Pavelló El Papiol a les 9 hores del matí. Direcció: Carrer Pau Casals s/n, 08754 El Papiol.

 

Programa “aproximat” de les proves:

9 hores - Arribada punt de trobada

9h/9:30 hores  - Explicació i presentació del CTCMC

9:30 hores -  Inici proves físiques d´accés

15 hores -  Inici de les entrevistes personals individuals

 

*Com en edicions passades, s´intentarà agilitzar al màxim la jornada, compactant-la si és possible.

*Recordem que és obligatori l’us de la mascareta en els espais tancats exceptuant en el moment de l’exercici.

 

Descripció de les proves físiques:

  1. Prova de multi-salts laterals: Repetició del màxim de salts laterals superant una alçada de 20 cm que els subjectes puguin desenvolupar durant un minut. Valoració de la coordinació i la potència aeròbica dels aspirants
  2. Prova de velocitat: Recórrer 150 metres lineals. Valoració de la capacitat anaeròbica alàctica dels aspirants.
  3. Prova específica de ascens: Recórrer aproximadament 2-3 kilòmetres i 250 - 350 metres de desnivell positiu. Valoració de la resistència aeròbica dels aspirants.
  4. Prova de descens: Descens no cronometrat d´uns 100 metres lineals, on es valorarà la tècnica de baixada dels aspirants.


Requisits i documentació necessària


Termini i presentació de la documentació

Les inscripcions s’obriran el Divendres 19 de Novembre a les 14:00h

El període d’inscripció per ambdós caps de setmana finalitza el 12 de desembre de 2021.