Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Marxa de la Llopa per Calella i Montnegre (2019)

Imagen

 

Dades bàsiques:

- Data: Diumenge 27 d’octubre de 2019

- Sortida: A les 07:00 hores del matí

- Arribada: A les 22:00 hores del vespre (límit màxim)

- Distància: 54 km

- Desnivell acumulat: 4.520 m

- Cota mínima: 6 m

- Cota màxima: 766 m

- Dificultat de la ruta: ibp208 HKG (www.ibpindex.com)

Participants:

- Inscripcions limitades a 400 persones

Organització:

La Marxa de Resistència “La Llopa” és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 15 hores.

- Participants Aquesta prova és oberta a tothom, tant a persones sòcies d’entitats excursionistes amb llicència federativa en vigor, com a altres persones que no en disposin.

- Per a aquells participants que no tinguin aquesta llicència, i per les característiques de la prova, l’entitat organitzadora tramitarà una llicència esportiva temporal que té validesa pel temps que dura la marxa, equivalent a allò establert en el Decret 58/2010 de 4 de maig, referent a assistència medica i responsabilitat civil.

- L’edat mínima per poder participar en aquesta activitat esportiva és de 14 anys.

- Els menors de 18 anys hauran d’aportar obligatòriament una autorització paterna/materna de tutoria per poder participar en la marxa.

- La participació d’animals de companyia en una caminada de resistència restarà restringida a criteri i decisió de l’entitat organitzadora. En cas d’admetre animals de companyia el propietari/a d’aquest haurà de posseir obligatòriament una assegurança de responsabilitat civil de l’animal, portar-lo lligat amb corretja i proveir-se d’un morrió per si s’escau la seva utilització.

Itinerari:

CALELLA (Passeig Manuel Puigvert), Riera de Capaspre, Camí dels Escoltes, Ca l’Estolt, Turó de la Punta de Garbí, Collet de Sant Andreu, Sant Andreu de l’Arboceda, Corriol de Terra Negra, Cal Capità, Can Pallofa, Quatre Camins, Coll de Porc, Camí de les Costes, Hortsavinyà, Coll de Palomeres, el Rocatell, Coll dels Sords, Riera de Fuirosos, Can Riera, Sant Martí de Montnegre, Coll de Basses, Turó Gros, Santa Maria de Montnegre, Coll de Can Benet, el Bitllador, els Tres Termes, les Torrenteres, Coll de l’Era d’en Móra, Turó de les Guilles, Puig de Popa, el Far de Calella, les Torretes, pont de fusta carretera N-II, Passeig de Garbí, Passeig Manuel Puigvert.

Inscripcions:

- A partir del dia 3 de setembre de 2019, només per a les persones federades.

- A partir del dia 9 de setembre de 2019, per a totes les persones participants.

- El termini d’inscripció finalitza el dia 24 d’octubre o fins assolir la quantitat de 400 participants.

- El preu de la inscripció és:

22 € per als participants federats a la FEEC o a d’altres federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

29 € per a la resta de participants (inclou l’assegurança temporal de la FEEC, vàlída només pel decurs de la prova).

Les persones associades de l’entitat organitzadora Calella-Marxa tenen una rebaixa de 5 €, que els seran abonats en el moment de recollir la documentació de la prova esportiva.

El dia de recollida de la documentació de la prova cal portar obligatòriament el justificant bancari de pagament i la llicència federativa de la modalitat corresponent en vigor, en el seu cas, així com també el document de “descàrrec de responsabilitat” que facilitarà l’organització amb la inscripció.

L’organització de la prova aportarà una quantitat de 2 € per cada persona participant inscrita, amb destí al banc d’aliments d’entitats solidàries.

L’organització fa les següents recomanacions, les podeu veure en aquest enllaç: Recomanacions 

 Podeu consultar la web de l’entitat organitzadora: http://www.marxalallopa.cat/